icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Marc Castells “de cara l’any vinent, quan estiguem vacunats, ens odiareu per la gran quantitat d’actes que s’impulsaran a la ciutat”

L’alcalde d’Igualada ha volgut enviar aquest missatge a la ciutadania durant la Diada de Sant Jordi 2021. Castells apunta que una vegada la població estigui vacunada la ciutat voldrà recuperar i impulsar, encara més si cal, tota l’activitat cultural i associativa de la ciutat. L’alcalde apunta que la ciutat ha patit una aturada molt brusca de tota l’activitat que generava fa 15 mesos degut a la pandèmia. Castells recorda que l’any que ve la ciutat afronta la capitalitat de la cultura catalana, i això servirà d’impuls per rellançar la vitalitat a Igualada.

Pel que fa la Diada de Sant Jordi, l’alcalde ha volgut destacar les ganes que tenia la ciutadania de participar de la festa, malgrat les restriccions per la pandèmia. Les llargues cues, però a la vegada ràpides, per accedir al recinte és la mostra que els igualadins i igualadines tenien ganes sortir i participar d’una de les festes més emblemàtiques del país.

tornar_radioIgualada