icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Marc Castells escollit, per unanimitat, candidat de CiU a l’alcaldia d’Igualada

Marc Castells tornarà a presentar-se a les eleccions municipals que se celebraran el proper mes de maig de 2015. El comitè executiu local de CDC va proposar-lo per unanimitat i el proper mes de setembre serà l’assemblea la que ratificarà la proposta.

Castells va exposar la tasca duta a terme durant aquests tres anys de mandat al govern de la ciutat d’Igualada, que ha consistit fonamentalment a endreçar les finances municipals, posar Igualada al mapa de les ciutats importants de Catalunya, establir les bases per a la reindustrialització de la ciutat, construir una Igualada amable per als seus ciutadans i fer de l’Ajuntament aquella institució que faci costat a aquelles persones que més malament ho estan passant per culpa de la crisi.

El candidat va remarcar, a més, que “no es pot separar l’acció de govern local del moment històric que està vivint el país” i va explicar que, en una recent visita al despatx del president Mas, li va garantir que “Igualada estarà al costat del país i de la seva llibertat”. L’actual alcalde d’Igualada va reflexionar també, a nivell personal, que “després de tres anys ha estat un honor poder estar al servei de la gent d’Igualada, que tant m’ha donat i als quals he intentat correspondre”.

tornar_radioIgualada