icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Marc Castells “hem posat les bases i els elements necessaris per revisar el POUM el proper mandat”

L’alcalde i candidat de CiU a les properes eleccions, Marc Castells, ha remarcat que es compromet a liderar la revisió del POUM el proper mandat si assumeix l’alcaldia. Castells diu que cal fer-ho pensant en la seva viabilitat i que sigui satisfactori per a tothom. L’alcalde qualifica d’oportunisme aquells que reclamen un nou POUM arrel de l’accident del passat 12 de febrer amb l’episodi del núvol químic.

Castells creu que és oportunista perquè reclamen un nou Pla General sense proposar alternatives. Marc Castells recorda que no han pogut abordar durant el mandat la revisió del POUM perquè, per sort remarca, es va avortar un revisió del Pla General que no era viable. L’alcalde recorda que la revisió del POUM que proposava l’Entesa per Igualada, preveia que marxessin les empreses de la zona del barri del Rec, però sense donar-los alternativa. És per això que Castells reivindica que l’actual govern, sense poder per llei revisar el POUM, ha pres decisions importants com el trasllat dels adobers al nou polígon de Jorba-Igualada.

El Pla de Mobilitat de la Conca d’Òdena tindrà procés participatiu
En els pròxims dies es donaran els detalls del procés participatiu del Pla de mobilitat. L’alcalde i candidat recorda que aquest pla és un element imprescindible per poder revisar el POUM. Per això Castells defensa que el seu govern no ha estat de braços creuats en aquest aspecte. L’alcalde d’Igualada diu que el procés participatiu del Pla de Mobilitat de la Conca d’Òdena servirà als ciutadans, i a les entitats econòmiques i socials dir la seva en un element tant important pel futur del territori.

tornar_radioIgualada