icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Marc Castells “Mentre jo sigui alcalde no es suprimiran els trens directes Igualada – Barcelona, entre d’altres coses perquè aquestes decisions s’han de consensuar amb el territori, i aquest consens no existeix”

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha estat contundent a l’afirmar que el que recull un estudi dels Ferrocarrils de la Generalitat és una proposta, que des de la mateixa presidència dels FGC han deixat clar que és un tema que caldrà buscar el consens del territori. Castells apunta que mentre sigui alcalde de la ciutat el transbordament a Martorell dels passatgers de la línia Llobregat – Anoia dels FGC que facin el trajecte Igualada – Barcelona i a la inversa, no es farà.

Castells ha carregat contra Igualada Som-hi i els ha acusat d’utilitzar un tema sensible per treure’n un rèdit polític. L’alcalde d’Igualada creu que Igualada Som-hi actua de manera irresponsable i juga a confondre la gent.

Castells ha apunta que des de Ferrocarrils de la Generalitat han deixat molt clar, des del principi, que cal abordar des del consens  tots els temes que planteja aquest estudi. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada explica que el consens respecte a la supressió dels trens directes entre Igualada i Barcelona és impossible.

 

tornar_radioIgualada