icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Marc Castells “quan les coses anaven malament vam tenir la lupa del Govern a sobre, i ara que comencen a anar bé des del punt de vista sanitari, exigim que ens continuïn posant la lupa”

L’alcalde d’Igualada ha explicat que la situació de la crisi sanitària a la Conca d’Òdena està millorant molt respecte els dies més crítics, i que les dades d’entrades i sortides de l’Hospital així ho indiquen. Castells, però, reclama que la Conca d’Òdena tingui un tracte preferencial per part del Govern de la Generalitat, i ha dit que “durant els dies més crítics de la crisi a la Conca d’Òdena vam estar sotmesos a la lupa del Govern a través del confinament perimetral,  ara que les coses van millor, demanem estar també sota aquesta lupa. Castells remarca que aquest seguiment s’hauria de fer, no tant per la sortida de la crisi sanitària, però si per afrontar la crisi econòmica que ja ens està afectant”.

L’alcalde d’Igualada també ha denunciat certa opacitat informativa per part del departament de Salut, i afirma que des de la Conca es desconeix quina és la taxa de contagi que hi ha a Igualada i en els altres municipis que van ser confinats. Castells ha anunciat que en les properes hores es farà una reunió telemàtica amb la consellera Alba Vergés, i li demanaran quina és la situació específica de la Conca.

ENTREVISTA A MARC CASTELLS

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada