icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Marc Muntané, nou entrenador de l’Igualada Rigat

El fins ara coordinador de la base de l’Igualada Hoquei Club, Marc Muntané, és el nou entrenador del primer equip.

Format a la base de l’entitat arlequinada compta amb un gran recorregut a les categories de l’hoquei. En aquest sentit, ha dirigit i jugat amb equips de Nacional Catalana, OK Lliga Plata i OK Lliga, en la qual va debutar com a júnior de l’Igualada. També ha militat a diversos clubs històrics com el Lleida Llista, el Coutras i finalment el Piera.

Marc Muntané té 34 anys i fa 9 temporades que està al capdavant de la coordinació esportiva de l’Igualada Hoquei Club on ha aconseguit crear un estil propi que han fet de l’equip de la capital de l’Anoia un dels clubs més importants a nivell de base de l’hoquei patins. A banda de la coordinació, també ha dirigit diversos equips de la cantera arlequinada, com l’equip el júnior a la temporada 2020-21 amb el qual es va proclamar campió de Catalunya i d’Espanya.

Com a entrenador d’equips en categoria sènior, va aconseguir pujar el tercer equip del club de Segona a Primera Catalana la temporada 2018-19. També va formar un bloc amb uns jugadors que, en gran majoria, estaran a les seves ordres la propera temporada, amb els quals va aconseguir l’ascens imbatut a Nacional Catalana a la temporada 2020-21. La següent temporada també va aconseguir plantar-se al play-off d’ascens sense perdre cap partit, i la temporada d’enguany, a la qual l’equip té opcions d’avançar a la final del play-off d’OK Lliga Plata i ha aconseguir la primera Copa Generalitat de la seva història.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada