icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Març poètic a la Biblioteca Central d’#Igualada en motiu de la celebració, el 21 de març, del Dia Mundial de la Poesia

El mes de març la Biblioteca Central d’Igualada celebra la poesia amb diverses propostes, coincidint amb la celebració, el 21 de març, del Dia Mundial de la Poesia que promou la Institució de les Lletres Catalanes. L’objectiu d’aquestes propostes és treure la poesia dels prestatges per viure-la a través de la lectura col·lectiva. En aquest sentit, l’acte central d’aquesta celebració serà el recital de lectures en veu alta que la Biblioteca acull el proper divendres 22 de març, a les set de la tarda.

D’altra banda, avui dimarts, a 2/4 de 8 del vespre, l’escriptor i poeta igualadí Oriol Solà convida tothom a fer un tast dels poemes que ha fet en els darrers anys. En aquest recital estarà acompanyat per Carla Jorba en la lectura dels poemes i M. Teresa Roig al piano.

A part d’aquestes propostes, durant tot el mes de març es faran diversos punts d’interès tant a l’àrea d’adults com a la infantil per donar a conèixer poemes i poetes. I, a nivell de xarxes socials, al Facebook de la Biblioteca es podrà trobar #cadanitunpoema, una manera simpàtica de donar a conèixer poetes de tots els temps, edats i estils.

tornar_radioIgualada