RÀDIO IN Esports

Massa poc premi per tant esforç. El Club Futbol Igualada femení empata a 2 amb el Pallejà, gràcies a un gol marcat al minut 85

El Club Futbol Igualada femení empata a 2 amb el Pallejà, gràcies a un gol marcat al minut 85.

Les blaves van fer un bon partit, però els va faltar eficàcia davant de porteria. Quan quedava poc per acabar la primera meitat, el conjunt del Baix Llobregat va fer el 0 a 1. A la represa, les blaves van seguir assetjant la porteria contrària i van aconseguir empatar amb un gol en pròpia porta. A la represa, el Pallejà es va tornar a avançar amb el que suposava l’1 a 2. Les igualadines van arribar a la porteria contrària en diverses ocasions i quan només faltaven 5 minuts per acabar, Paula Bohigas va aconseguir el que suposava l’empat a 2 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de l’Hospitalet.

Aquí pdoeu escoltar l’entreivsta amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos