Massa Reus per a un Igualada Rigat lluitador

L’Igualada Rigat perd amb el Reus Deportiu per 3 a 6, tot i que anaven per davant entrada la segona meitat.

Els arlequinats van fer un bon partit, tot que no van saber aguantar l’embranzida del rival. Als 8 minuts, el Reus es va col·locar 0 a 2 amb dos gols molt seguits. Tot i així, Gerard Riba va aconseguir l’1 a 2 al límit del descans. A la represa l’Igualada va donar la volta al marcador, gràcies a dues dianes de Marc Palau i Ton Baliu. El 3 a 2 havia de donar ales als jugadors igualadins que estaven fent un gran joc. Ara bé, al cap de poc els reusencs van tornar a posar-se per davant el que va deixar l’equip igualadí molt tocat. Al tram final, l’equip del Baix Camp va marcar el 3 a 6 definitiu.

Durant el partit uns afeccionats reusencs van provocar incidents, el que va obligar la intervenció de la força pública i els van fer fora del pavelló. El Reus Deportiu ha fet un comunicat on lamenta els fets i se’n desmarca totalment.