icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Matinal solidària de pilates i zumba per col•laborar en la reforma de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada

Aquest diumenge el Parc Central d’Igualada acollirà la Matinal solidària de pilates i zumba, per recaptar fons per la reforma de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada. L’objectiu és que els malalts de càncer, que han de passar llargues estones fent tractaments, tinguin la intimitat i el confort que necessiten, sense oblidar el compliment dels estàndards hospitalaris. Aquesta reforma tindrà un cost total de prop de 400.000 euros, i contempla tant les obres d’adequació de l’espai com l’adquisició d’equipaments. Cada any s’atenen més de 250 pacients oncològics en aquest Hospital de dia, on es duen a terme tractaments com ara la quimioteràpia.

La Matinal, que està organitzada per Les Voluntàries Lluitadores amb el suport del Consorci Sanitari de l’Anoia l’Ajuntament d’Igualada, estarà dirigida per la instructora Iris Bertran i començarà a 2/4 de 10 amb una classe de pilates. Després serà el torn de la zumba.

Durant tota l’activitat, hi haurà una taula informativa al Parc Central, on les voluntàries donaran informació sobre el projecte de reforma de l’Hospital de Dia Oncològic i faran venta solidària de tubulars, bolígrafs, llibretes i altres productes. A més, es sortejaran diferents obsequis cedits per empreses i comerços de la comarca de l’Anoia, entre tots els participants i persones que dipositin una butlleta dins la urna que estarà situada a la taula informativa.

Les persones, empreses i entitats que vulguin posar el seu granet de sorra, poden fer una aportació econòmica a través de la web del www.eslanostralluita.cat, mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària.

tornar_radioIgualada