icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Mercedes Milà, Laura Rosel i l’equip de Polònia seran algunes de les cares conegudes presents al Zoom 2018

La 16a edició del Festival Internacional de Ficció Televisiva i Formats, que tindrà lloc a Igualada del 20 al 25 de novembre, comptarà amb la presència de molts personatges coneguts del món del cinema i la televisió. Així, la presentadora del programa “Preguntes Freqüents” de TV3, Laura Rosel, visitarà el Zoom, dimarts 20 de novembre al vespre. L’equip del Polònia explicarà les entranyes dels esquetxos del programa dissabte 24 de novembre i la periodista Mercedes Milà, recollirà el Premi Zoom d’Honor, durant la gala de cloenda del festival.

En el marc del Zoom també es preestrenaran capítols de diverses sèries. Així es podran veure dos capítols de la 2a temporada de la sèrie de Movistar+ “Vergüenza”, els sis primers capítols de “Virtual Hero”, un capítol inèdit de “Com si fos ahir”, la sèrie de sobretaula de TV3, i també un capítol inèdit de “Si no t’hagués conegut”.

El Zoom és una iniciativa organitzada per l’Ateneu Igualadí, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona i la Generalitat. Tota la informació sobre el Zoom 2018 es pot trobar al web www.zoomfestival.org.

tornar_radioIgualada