icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Meritxell Batet visita #Igualada per donar suport a Jordi Cuadras com a candidat a l’alcaldia

La presidenta del Congrés dels Diputats ha visitat, aquest dissabte, la capital de l’Anoia per donar suport a Cuadras com alcaldable d’Igualada Som-hi, la formació integrada per PSC, Comuns i Igualada Oberta, a les properes eleccions municipals del mes de maig. Acompanyada de Cuadras, Batet ha visitat diversos comerços de les Comes i ha parlat amb molts veïns i veïnes a peu de carrer. La visita també ha comptat amb la presència del diputat Jordi Riba i els regidors Irene Gil i Quim Roca.

Meritxell Batet s’ha mostrat convençuda que Jordi Cuadras serà el proper alcalde d’Igualada i li ha traslladat tot el seu suport de cara a les eleccions del 28 de maig. Per la seva part, Cuadras ha agraït aquest recolzament i la seva visita ha Igualada i ha remarcat que és la primera vegada que una presidenta del Congrés visita la ciutat.

D’altra banda, Batet s’ha reunit també amb diversos empresaris i empresàries d’Igualada i l’Anoia per abordar els reptes econòmics de la comarca per crear ocupació. Durant la trobada la presidenta del Congrés ha parlat també de les reformes i canvis legislatius que està fent el Govern d’Espanya per afavorir el creixement econòmic, en un context marcat per la pandèmia i la Guerra d’Ucraïna.

tornar_radioIgualada