icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Més de 1.700 alumnes participen al projecte “Professions de Futur” de la Fundació UEA

“Professions de Futur” és un dels projectes més estratègics de l’entitat que té per objectiu apropar la realitat de les empreses, els sectors i la importància de  les competències tècniques i transversals, i especialment l’actitud als alumnes de secundària, PFI, cicles formatius i batxillerat dels centres de la comarca de l’Anoia.

Aquesta iniciativa de la Fundació UEA ha arribat a més de 1.700 alumnes participants d’aquest programa, gairebé el triple que el curs passat. Hi han participat 14 centres i s’ha comptat amb la col·laboració i implicació de 34 empreses i professionals, en 54 sessions de continguts molt diversos.

S’han dut a terme activitats de visita a empreses i coneixement de sectors, tasques, feines i llocs de treball, i també xerrades a les aules a càrrec de professionals, empresaris i treballadors de diferents empreses, sectors i perfils, així com jornades sobre competències habilitats i la realitat empresarial de la mà de la mateixa Fundació UEA.

Obertes les inscripcions pel curs 24-25

Els centres que vulguin participar al projecte de la Fundació UEA poden fer ja les seves sol·licituds a través del Programa AIRE (els que són d’Igualada) o bé directament al formulari d’inscripció: https://forms.gle/V6mv1H4by56CohCB6.

tornar_radioIgualada