icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Més de 500 participants en una lluïda Reis Race, la cursa dels Moixiganguers d’Igualada

Roger Roca i Carme Tort, guanyadors de la 8a edició de la Reis Race en la cursa dels 10 quilometres. Per la seva part, Aleix Sellarès i Lorena Cubillas es van imposar en la dels 5 quilòmetres.

Més de 500 participants van ser presents en aquesta prova que organitza Moixiiganguers d’Igualada i que es disputa cada any per la festivitat de Reis. Una de les particularitats de la cursa és que els corredors ressegueixen indrets emblemàtics de la ciutat d’Igualada com el barri del Rec així com per l’interior de l’Asil del Sant Crist o el claustre de l’Escola Pia. En el capítol competitiu, Roger Roca, del Roger Roca Running, va completar els 10 quilòmetres amb un temps de 32 minuts i 31 segons. Per la seva part, Carme Tort, del Club Atlètic Manresa va entrar a la meta amb un registre de 40 minuts i 40 segons. Pel que fa a la cursa dels 5 quilòmetres, Aleix Sellarès, del Bages Esports Outlet, va arribar amb un temps de 16 minuts i 53 segons. Per la seva part, Lorena Cubillas, del club Avinent Manresa, va acabar primera femenina amb 20 minuts i 9 segons.

La novetat d’aquesta edició ha estat el premi al club esportiu amb més participants, que ha estat per al Club Atlètic de Santa Coloma de Queralt.

tornar_radioIgualada