icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Més de 700 persones es connecten a la Fira de l’ensenyament d’ #Igualada

Més de 700 persones s’han connectat a la Fira de l’ensenyament d’Igualada en una edició que s’ha celebrat de forma virtual a través de la pàgina web https://firaensenyamentigualada.cat.

Tot i que la plataforma web ha estat permanentment oberta, les visites s’han concentrat majoritàriament en els dies de la fira, divendres 16 i dissabte 17 d’abril, amb un total de 714 persones connectades. Les xerrades i conferències d’orientació en línia, programades durant els dies de la fira, han estat destinades tant a alumnes com a famílies.

Per als alumnes s’han ofert xerrades centrades en els programes de Formació i Inserció als Estudis i també en les opcions de futur després del Batxillerat; per a les famílies s’ha ofert una conferència per ajudar als fills i filles a escollir quin itinerari formatiu seguir. A banda, amb aquest nou format de fira, s’ha posat a disposició dels participants un Punt d’Orientació amb atenció personalitzada a través d’un equip de professionals especialitzats, procedent dels serveis municipals d’Ig-Nova Ocupació i de La Kaserna.

La celebració de la 9a Fira de l’ensenyament en format virtual ha permès oferir a l’alumnat i les seves famílies una alternativa a la tradicional fira celebrada a l’Escorxador, un esdeveniment que per les seves característiques la crisi sanitària no permetia celebrar tampoc enguany.

Per l’Ajuntament el balanç de la fira és molt positiu. El regidor de promoció de la ciutat, Miquel Vives ha explicat que la realització de la Fira aquest any en format virtual és una mostra de “l’aposta d’Igualada per ser ciutat del coneixement, formadora i que crea i reté el talent”. Vives ha remarcat que el repte d’Igualada és “aconseguir que els igualadins i igualadines puguin desenvolupar les seves capacitats i aptituds per traçar el seu camí vital i professional en totes les seves etapes de la vida”.

Un cop finalitzada la fira, la web es mantindrà actualitzada per tal que sigui una eina d’orientació per a estudiantat i famílies al llarg de tot l’any, on poder consultar l’oferta d’estudis postobligatoris que es poden cursar a Igualada.

tornar_radioIgualada