Més d’un miler de participants en una magnífica Cursa de l’Esquiador

Georgel Comanas i Georgina Gabarró van ser els guanyadors de la Cursa de l’Esquiador en la modalitat de trail. Per la seva part, Josep Enric Farriol i Núria Picas ho van ser en la de bicicleta.

L’atleta de l’Esparreguera Georgel Comanas va ser el més ràpid en la cursa a peu, amb un temps d’1 hora, 19 minuts i 35 segons. Per la seva part, Georgina Gabarró, del Club Atlètic Igualada, va arribar a la meta amb un registre d’1 hora, 38 minuts i 44 segons. D’altra banda, en la modalitat de bicicleta de muntanya, el guanyador absolut va ser Josep Enric Farriol, del Pallarès Ixcor, que va arribar amb un temps d’1 hora, 33 minuts i 48 segons, en una cursa molt disputada. En categoria femenina se la va endur Núria Picas, del Buff Epic Trail, amb un registre de 2 hores, 13 minuts i 29 segons. La prova l’organitza Uecanoia i aquest any es va arribar a la 30a edició.

A la Cursa de l’Esquiador hi van prendre part 1.048 participants. 260 en la cursa a peu, 317 amb bicicleta i 477 en la caminada, que no té caràcter competitiu.