icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Més d’un miler de persones a la manifestació unitària de la vaga general a Igualada

La Intersindical-CSC ha convocat aquest dijous vaga general a Catalunya. A la capital de l’Anoia, més d’un miler de persones s’han concentrat a l’estació d’autobusos on cap a un quart de dotze del migdia han marxat pel Passeig Verdaguer fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament, on s’ha fet la lectura del manifest unitari de la mà del secretari de la Unió Territorial de l’Intersindical, Jordi Pons.

Sota el lema “Sense drets no hi ha llibertat”, el sindicat realitza diverses reivindicacions, com ara, la derogació completa de la reforma laboral, un salari mínim català de 1.200 euros, la recuperació de les lleis socials vetades pel tribunal Constitucional, la plena igualtat de tracte i oportunitats als centres de treball i un servei públic de qualitat amb condicions laborals dignes. Igualment, l’aturada general ha servit demanar la llibertat dels presos independentistes que estan sent jutjats a l’Audiència Nacional.

A la capital de l’Anoia però, molts negocis i entitats no s’han adherit a la mobilització d’avui, segons Pons, per la manca de sindicats que representin a la majoria de la població i als interessos comuns.

Des de la sindical s’ha fet una crida a participar en la mobilització d’aquesta tarda a les sis, a Barcelona.

tornar_radioIgualada