icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Més d’un miler de persones es manifesten aquest dissabte sota el lema “Planta’t per la Conca, un altre creixement és possible”

La concentració la convocaven Salvem Can Titó, Per la Conca i Unió de Pagesos. Les tres entitats s’oposen a les futures zones industrials que preveu el Pla Director Urbanístic de l’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena. Una de les grans zones industrials s’ubicaria a Can Titó, l’altra a tot l’entorn de l’Aeròdrom i finalment una tercera en un espai ubicat a la sortida d’Igualada tocant amb el terme municipal de Jorba.

Per la Conca, Salvem Can Titó i Unió de Pagesos demanen aturar allò el que reflecteix el Pla Director de manera provisional, i començar parlar a fons del model econòmic que més convé al territori en un futur. Totes tres entitats apunten que no estan en contra d’un o dos polígons industrials en concret, sinó que qüestionen l’actual model econòmic que s’està impulsant en aquests moments. Al manteix temps, en el seu manifest, deixen clar que crear zona industrial no és igual a crear més ocupació. Un altre dels arguments que posen sobre la taula és que si a la Conca li cal un polígon de grans dimensions, es pot reestructurar aquells polígons amb parcel·les més petites per fer-ne una de més gran.

tornar_radioIgualada