icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Miquel Bernadí agafa el relleu d’Oriol Solà a la presidència dels Moixiganguers d’Igualada, la mateixa setmana que els morats guanyen el premi a la colla de la temporada 2022

Divendres de la setmana passada es va oficialitzar el relleu de la junta dels Moixiganguers d’Igualada, on Miquel Bernadí assumeix la presidència de l’entitat pels propers dos anys. Bernadí, que ja va ser cap de colla dels morats, assumeix la presidència agafant el relleu d’Oriol Solà que ha estat president dels Moixiganguers al llarg de 7 anys. Pel que fa el cap de colla dels morats continuarà sent Jordi Moreno.

Els Moixiganguers disitingits com la colla de la temporada 2022

Al mateix temps, els Moixiganguers d’Igualada van assolir un doble reconeixement en la Nit de Castells que es va celebrar aquest passat cap de setmana al Centre Cultural de Valls. Els morats van ser reconeguts pel jurat com la Colla del 2022 per haver aconseguit mantenir el seu alt nivell d’abans de l’aturada per la pandèmia i haver recuperat i, fins i tot, estrenat els castells. Els morats també van rebre el premi a la colla amb millor gama de castells de vuit.

tornar_radioIgualada