icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Miquel Iceta anima els socialistes anoiencs a recuperar el govern de la comarca

El Primer Secretari del PSC ha participat aquest dissabte, en el tercer Congrés dels socialistes anoiencs, que s’ha celebrat al Museu de la Pell d’Igualada, i on l’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado, ha pres el relleu com a Primer Secretari del PSC-Anoia, a l’alcalde de Montbui, Teodoro Romero. Amb la seva presència al Congrés, Miquel Iceta, ha volgut mostrar el seu suport als companys de partit i a l’hora animar-los a recuperar la confiança dels anoiencs per tornar a governar a la comarca. En un sentit similar s’ha expressat el nou Primer Secretari del PSC-Anoia. Segons Guisado, el repte de la formació passa ara per aconseguir més representació, no només a la comarca, també a la Diputació.

Tant Iceta com Guisado han reconegut que el procés sobiranista ha sacsejat el PSC, però, segons el Primer Secretari del PSC, cada cop queda més clar que l’independentisme no ens porta enlloc.

Segons el PSC-Anoia, amb la celebració dissabte d’aquest tercer congrés, s’inicia una nova etapa per al socialisme anoienc que vol reformar i repensar les seves polítiques per recuperar la confiança dels ciutadans de l’Anoia.

tornar_radioIgualada