icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Miquel Marcé (2) i Nati Parra (3) acompanyaran a Joan Agramunt a la candidatura del PP a les properes eleccions municipals

El PP a Igualada ha aprovat aquesta setmana la llista amb la que concorrerà a les properes eleccions del 26 de maig. El cap de llista popular, Joan Agramunt, ha volgut destacar la joventut dels números 2 i 3 de la seva llista. El segon lloc de la llista popular és per Miquel Marcé, que té 35 anys, i ha estat regidor a l’Ajuntament de Calaf. Pel que fa el tercer lloc de la candidatura és per Nati Parra de 31 anys. Sota el lema “Volem fer més gran Igualada, Volem una Igualada més gran”, el PP a Igualada es presenta a les eleccions amb la intenció d’incidir en el proper govern municipal.

La llista sencera del PP

Acompanyaran a l´ alcaldable popular Joan Agramunt  les següents persones: com a nº 2: Miquel Marcé Prats, 3: Nati Parra, 4: Martí Llenas, 5: Montserrat Martínez, 6:  Raquel Aguilar, 7: José Juan Sierra, 8: Sònia Alcantara, 9: Joan Palomeque, 10: Tània Exparis, 11: José Daspenas, 12: Ana Grau, 13: Millan Martínez, 14: Rosa Delgado, 15: Joan Riba, 16: Cristina González, 17: Manuel Feliu, 18: Amparo Bravo, 19: Andrés Navarrete, 20 : Pilar Seuba i tanca el nº 21 l´ex-regidor i ex-Diputat al Parlament de Catalunya l´igualadí Pere Calbó.

tornar_radioIgualada