icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Miquel Sàmper serà l’advocat que representi a l’Ajuntament d’Igualada en l’acusació popular en el cas de la violació de la menor del passat 1 de novembre a Igualada

Sàmper ha explicat que primer de tot hauran de sol·licitar la petició per ser acusació popular. Posteriorment, si s’accepta, caldrà estudiar a fons la institució de cas, i decidir quina pena es demana pel presumpte autor dels fets.

Qui va ser conseller d’interior, Miquel Sàmper, considera que els jutges acostumen a ser restrictius alhora d’acceptar acusacions particulars i populars, però creu que al tractar-se de l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport unànime de totes les formacions polítiques, s’acabarà acceptant. Sàmper ha explicat que la instrucció ha d’estar a punt per tancar-se, i ha lloat la feina que han fet els Mossos d’Esquadra durant tot aquest període de temps que ha acabat amb la detenció del presumpte autor dels fets.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, apunta que si, finalment, es demostra la seva culpabilitat, faran tot el possible perquè li caigui tot el pes de la llei al presumpte autor.

tornar_radioIgualada