icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

MOBICO celebra la bona acollida del servei

El servei compartit de vehicle elèctric MOBICO ha tingut molt bona acollida, amb més d’un centenar d’usuaris i desplaçaments. En un mes i mig, s’han recorregut més de 2.000 km, el que ha suposat un estalvi de 0,35 tones de CO2 per al medi ambient.

La Conca d’Òdena ha sigut la seu de la primera prova pilot sobre mobilitat intel·ligent fora de l’àrea metropolitana, sent MOBICO el primer servei de vehicle compartit de la zona.

El servei compta amb una flota de 8 cotxes elèctrics i 12 motos, i té com a objectiu millorar la mobilitat dels ciutadans de la Conca, alhora que es redueix la contaminació i l’ús del vehicle privat.

Per seguir-ne incentivant l’ús, s’ha incorporat un sistema de crèdits per bonificar els usuaris recurrents amb descomptes de fins al 60% en la compra de packs, alhora que s’han aliat amb Conca Comerç per fer una campanya de Nadal on per cada 10 € gastat en un comerç de proximitat, l’usuari n’obté un de gratuït per utilitzar els vehicles elèctrics.

Els vehicles MOBICO es poden trobar en diferents punts dels set municipis de la Conca d’Òdena, i per utilitzar-los només cal baixar-se l’APP Mobico i donar-se d’alta. L’usuari paga només pels minuts gastats i té la zona blava gratuïta.

Podeu trobar tota la informació a la pàgina web www.mobico.cat.

tornar_radioIgualada