icon_radio

RÀDIO

BLOG

Moltes novetats editorials per la tercera edició del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Igualada

VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest divendres dia 16 d’octubre, a partir de les 20:10, s’emetrà la tercera edició de la onzena temporada del programa de llibres ‘Vols llegir?’, amb emissió conjunta a Ràdio Igualada i Ràdio Nova de Vilanova del Camí.

En aquesta edició, el programa ofereix un bon grapat de novetats editorials per aquest darrer trimestre del 2015. Noms d’escriptors/es a tenim en compte: Paula Hawkins, David Lagercrantz, Rafel Nadal, Jean Díaz, Najel ElHachmi, Santi Vidal i Marina Llansana i molts més. Especial aportació de la nostra col.laboradora, la llibretera Isabel Casas, que n’afegirà moltes més recomanacions.

També fem un repàs als número 1 de vendes de llibres a les principals llibreries del país, en les categories de ficció i no ficció, tant en català com en castellà.

I finalment, el ‘Vols llegir?’ recomana dues interessant lectures: el nou llibre de l’escriptor i traductor igualadí Josep Sampere. Argument de por amb ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’ (Ed. Males herbes, 2015) i nova proposta de Francesc Torralba amb ‘Quanta transparència podem digerir?’, publicat per Pagès Editors.

Recordeu que el programa també s’emet en redifusió els diumenges de 9 a 10 del matí a Ràdio Igualada.

Bones lectures. Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

tornar_radioIgualada