icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Montserrat Aregelich (Antic Gremi de Traginers) “sempre hem dit que volíem un bicentenari diferent dels Tres Tombs, i ara volem un bicentenari molt semblant a la majoria d’edicions”

La presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, Montserrat Argelich, en una entrevista a Ràdio Igualada, ha explicat que ja treballen en el bicentenari. Malgrat tot, l’edició 199 dels Tres Tombs encara no han acabat, ja que l’entitat ha decidit impulsar, en els propers dies, el concurs de dibuix a les escoles de la ciutat i el concurs fotogràfic.

Pel que fa el concurs de dibuix, l’Antic Gremi de Traginers enviarà unes imatges a les escoles d’Igualada sobre la festivitat. Serà a partir de les imatges que les alumnes de les escoles d’Igualada podran elaborar els seus dibuixos.

Pel que fa el concurs fotogràfic, que enguany arriba a la 41ena edició, tindrà un format especial. El certamen, organitzat conjuntament amb l’AFI, consistirà en presentar fotografies dels Tres Tombs dels darrers 50 anys.  L’objectiu és aconseguir fotografies que puguin mostrar la trajectòria de la festivitat al llarg darrer mig segle. El concurs coincidirà, enguany, amb el 90è aniversari de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

ÀUDIO – Entrevista a Montserrat Argelich

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada