icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Montserrat Duch “si les finances de l’Ajuntament han pogut aguantar la patacada de la pandèmia és perquè en els anys anteriors s’ha fet molt bona feina”

La tinent d’alcalde d’hisenda, Montserrat Duch, ha explicat al programa D’Interès Municipal de Ràdio Igualada, que l’impacte econòmic de la pandèmia es tradueix amb una davallada d’uns 600.000 euros pel que fa els ingressos, i un increment de la despesa que situa al voltant dels 2 milions d’euros. La davallada d’ingressos ha estat per la caiguda de preus públics i alguns impostos. Pel que fa la despesa s’ha vist incrementada per fer front a totes les contingències relacionades amb la pandèmia.

Duch considera que si l’Ajuntament d’Igualada ha pogut aguantar aquesta patacada és perquè des del 2012 s’ha fet una molt bona feina. La responsable de les finances municipals apunta que des de l’any 2012 i fins el 2018 es va fer un gran esforç de contenció de la despesa per poder eixugar el deute que tenia l’Ajuntament. En aquests moments, segons la tinenta d’alcalde d’hisenda, la salut financera de l’Ajuntament és bona.

tornar_radioIgualada