icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Mor el periodista i il•lustrador igualadí Sebastià Borràs Guadalaviart

Aquest dilluns ha mort als 87 anys el que va ser periodista i treballador de Ràdio Igualada en els inicis de la radiodifusió a la nostra ciutat que van dels anys 50 als 70. Sebastià Borràs ha estat vinculat també a d’altres mitjans de comunicació com el Diari d’Igualada i darrerament a la revista Vida i l’Enllaç dels Anoiencs. Borràs també va tenir lligams amb el teatre ja sigui com a director o com a guionista. Una altra de les facetes més importants de Borràs va ser el guió i la il.lustració.

El que va ser director i treballador de Ràdio Igualada, Jesús Enrique, ha destacat que “el Sebastià Borràs era molt polifacètic. A la ràdio, però, va destacar, i molt, en els cuadres escènics de les obres que es narraven a través de les ones. Tenia molta capacitat per esriure guions i realitzar els cuadres esènics amb molts pocs recursos. És una gran pèrdua per a la ciutat”

L’últim comiat a Sebastià Borràs es farà aquest dimarts a la tarda, a les 18:00h, a l’esglèsia de la Sagrada Família d’Igualada.

tornar_radioIgualada