icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Mor la dissenyadora igualadina Sita Murt als 68 anys

Aquesta matinada ha mort la dissenyadora igualadina Sita Murt, a l’edat de 68 anys, com a conseqüència d’una llarga malaltia. Amb els seus dissenys Murt havia participat a importants passarel•les de moda d’arreu de l’Estat Espanyol, com ara la Cibeles, a Madrid, i la Fashion Week de Barcelona. La dissenyadora igualadina va rebre el Premio al Mérito Exportador (2002) i el Premi “Barcelona es moda”, al 2008. Sita Murt comercialitzava els seus productes a través de l’empresa familiar Esteve Aguilera. SA.

Aquesta és la carta que ens han fet arribar des de la seva empresa.

Adéu Sita

Sita Murt ens ha deixat. Ha mort avui, acompanyada dels seus, amb serenitat i valentia, la que sempre ha tingut.

La nostra estimadíssima Sita deixa un buit difícil d’omplir: la seva energia, la seva simpatia, la seva actitud vital de viure tots els moments amb intensitat, els bons i els dolents, tot això ens acompanyarà sempre.

A Esteve Aguilera SA tenim la sort d’haver compartit tot tipus de vivències amb ella, sempre enriquidores, sempre especials. Una dona lluitadora, creativa i tenaç que ens ha ensenyat a treballar amb passió.

El seu llegat serà l’alè per caminar cap el futur amb il•lusió. Continuarem el viatge que ella va començar: ho farem per nosaltres i ho farem per ella.

Sempre Sita!!!

tornar_radioIgualada