icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Mor una persona en un incendi al carrer Esquiladors d’Igualada

Aquest divendres a la nit es va produir un incendi en un habitatge del carrer Esquiladors d’Igualada. un incendi que ha causat la mort d’un home de 60 anys que vivia a l’immoble. al mateix temps, la mare de la víctima, de 85 anys, ha pogut ser evacuada pels bombers i traslladada a l’Hospital d’Igualada amb símptomes lleus d’inntoxicació.

El comunicat dels Bombers de la Generalitat:

Els Bombers de la Generalitat treballen en aquests moments (la nit de divendres a dissabte) amb una dotació en el pis d’Igualada (carrer Esquiladors, 10; 2n pis) on aquesta passada nit hi ha hagut un incendi que ha fet una víctima mortal. El foc està totalment sufocat des de les 01.00h, però hores d’ara s’està apuntalant el menjador de l’habitatge, que va cremar totalment per causes que els Mossos d’Esquadra hauran d’investigar.
 
En l’incendi va perdre la vida un home de 60 anys. La seva mare, de 85, va haver de ser evacuada a un centre hospitalari perquè presentava símptomes lleus d’intoxicació per inhalació de fum. L’avís es va rebre a les 23.00h i va fer mobilitzar 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat.
tornar_radioIgualada