icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Mostra #Igualada 2021 es presenta en format híbrid (presencial i virtual) i es prepara per saltar a escena del 26 al 30 de maig

La 32ena Mostra Igualada escalfa motors a les portes d’una edició que serà diferent a les altres. No serà com l’edició de l’any passat que es va haver de suspendre per la pandèmia, però tampoc serà com les 30 primeres edicions del certamen. En aquest punt, la organització ha apostat   per una edició excepcional i per un format híbrid que combinarà els espectacles en viu i tota l’activitat professional en línea. Els espais d’actuació tindran un 50% d’aforament i els espectacles de carrer es duran a terme en recintes a l’aire lliure amb accés limitat.

Pel que fa les xifres de Mostra Igualada 2021 són: 47 companyies d’arreu del territori, que ens oferiran els seus espectacles amb un centenar de funcions ubicades en 15 espais diferents de l’Igualada. De les 47 companyies 39 són catalanes i 8 de la resta de l’estat espanyol. En aquesta edició, i com a conseqüència de la pandèmia, no hi haurà companyies internacionals. Del total d’espectacles, 9 d ells seran estrenes absolutes.

A partir del dia 17, s’activarà la venda d’entrades online. La Mostra es divideix en 6 itineraris en funció de l’edat del públic. Els espectacles abordaran temes ben diversos i amb propostes de diferents gèneres: teatre, música, dansa, titelles, circ….

TOTA LA INFORMACIÓ a www.mostraigualada.cat

tornar_radioIgualada