icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Mostra #Igualada celebra 30 anys amb un cartell de Carme Solé Vendrell i un espectacle de gran format d’estrena absoluta a Espanya

Mostra Igualada ha presentat la imatge de la 30a edició, a càrrec de la prestigiosa pintora i il·lustradora de projecció internacional, Carme Solé Vendrell. La Fira, que tindrà lloc del 4 al 7 d’abril, celebrarà enguany el seu aniversari amb l’eslògan “Espectacles que et fan créixer” i un cartell representat per una nena nodrida d’espectacles. En el marc d’aquest aniversari, un dels plats forts de la programació d’enguany, tindrà lloc el dissabte 6 d’abril al Parc Central d’Igualada, amb l’estrena absoluta a Espanya de l’espectacle de gran format de la companyia francesa Plasticiens Volants. A més a més, Mostra Igualada celebrarà també els 30 anys amb l’exposició “Mostra Igualada, tres dècades d’espectacles infantils i juvenils”. I també amb la publicació del llibre “Mostra Igualada: 30 anys”, de la periodista Núria Cañamares.

En les properes setmanes es detallarà tota la programació de la Fira així com altres actes complementaris que commemoraran aquest 30è aniversari.

tornar_radioIgualada