icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Nadia Giménez i Rita Bosser guanyen el premi Igual’ART 2021/22 , amb el projecte “SEMPREVIVA”

El projecte, dotat amb un premi de 2.000€, consisteix en realitzar una exposició acompanyada d’una performance, a partir d’un projecte fotogràfic. Aquest format, permet combinar les diferents disciplines artístiques per les quals es mouen les dues autores (fotografia, música, estilisme, moda i vídeo). Per realitzar aquest projecte, la il·lustradora Nadia Giménez i la música Rita Bosser s’han volgut inspirar en llegendes populars i tradicions del territori català. La mostra “SEMPREVIVA”, premi Igual’Art 2021-2022, es materialitzarà l’any vinent i es podrà veure en algunes de les sales disponibles del Departament de Promoció Cultural.

La Nadia Giménez és il·lustradora, ha estudiat gràfica publicitària, il·lustració i gràfica audiovisual. Entre alguns dels seus treballs destaquen la un seguit de vinyetes Il·lustrades així com la creació d’art en diferents tècniques i formats i ha estat guanyadora de concursos com el Cartell de les Festes de l’Hospitalet i els premis Evà Toldrá als millors àlbums il·lustrats de Catalunya. Ha exposat els seus dibuixos, a l’Escola Gaspar Camps i a Barcelona. Aquest any ha estat seleccionada per dissenyar la imatge de la Festa Major de la Coll@nada a Igualada.

La Rita Bosser és estudiant d’Humanitats a la Pompeu Fabra. En la seva trajectòria ha participat a diferents grups de música igualadins com Xillona o Jaharmony and the Soul Rebels. També ha publicat un conte infantil en col·laboració amb la JOSA, L’Ona i la Muntanya Màgica. Actualment treballa de professora de música i participa en diferents projectes musicals. El més personal és Things & Flowers, grup amb el qual participa en aquest projecte amb les seves composicions i que està treballant en un EP. Enguany va ser guanyadora del 15è Certamen de Música jove en la categoria de Solista.

tornar_radioIgualada