icon_radio

RÀDIO Narranación

BLOG

NARRANACIÓN – Diumenge 26 de maig de 2024

Avui en el vuité programa de la tercera temporada de Narranación parlem de terror, exorcimse… Exsorzirsm… Exoczismes, coi amb la Isabel del Río i la Gemma Solsona.
L’últim diumenge de cada mes a les 20:00h, l’equip de Narranación ens convida a un particular club de lectura conduït per Javi Fernández i Laia Rubio, on es parlarà amb els convidats de literatura, il·lustració i de qualsevol motiu artístic que sorgeixi a partir d’un relat publicat a la revista Narranación.
El programa, amb la seva tercera temporada, continua amb la resta de seccions i col·laboracions: recomanacions i anècdotes literàries, cinema i tips d’il·lustració; així com la seva particular versió d’anuncis i contactes, jocs o qualsevol altra cosa que se’ls hi acudeixi.
Tots els programes, un cop emesos, es podran escoltar en format pòdcast al canal de Narranación a les plataformes iVoox, iTunes i Spotify. També els podreu trobar a les seves xarxes socials (@narranacion), on podreu fer seguiment de les novetats i les diferents activitats promogudes per l’associació cultural al darrere del projecte.
fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada