icon_radio

RÀDIO

BLOG

Natura, negre, narrativa, poesia, terror i psicologia, varietat de gèneres literaris en el nou ‘Vols llegir?’

Vllg? / Comunicació

Aquest divendres 23 d’octubre, a les 20:10h., i redifusió diumenge 25 d’octubre de 9 a 10 del matí, a la sintonia de Ràdio Igualada, quarta edició de la onzena temporada del programa de llibres, ‘Vols llegir?’, emès conjuntament amb Ràdio Nova de Vilanova del Camí.

Continguts d’aquesta edició: en l’apartat actualitat, Alicia Giménez Bartlett, nou premi Planeta 2015 i presentació de la exposició itinerant ‘Cavall Fort. 50è aniversari’  que fins el 2 de novembre es pot visitar a la Biblioteca ‘El Safareig’ de Capellades.

El programa presenta a més les següents novetats editorials: ‘Atles del boletaire’ de Marc Estévez Casabosch (Ara Llibres, 2015), ‘Noves dames del crim’ (Llibres del delicte, 2015), ‘La merceria’ de Teresa Roig (Columna, 2015), ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’ de Josep Sampere (Males herbes, 2015) i ‘Quanta transparència podem digerir?’ de Francesc Torralba (Pagès Editors, 2015).

L’entrevista al periodista, escriptor i rapsode, l’igualadí Lleornard del Rio, amb motiu de la publicació del seu setè llibre, un poemari titulat ‘La Roser i la família’ (Parnass Edicions, 2015)

I la recomanació setmanal de la col.laboradora del programa, la llibreter igualadina Isabel Casas. En aquesta ocasió ens recomana el tercer llibre de l’escriptor i polític Raül Romeva, ‘Pont de Sendra’ (Ara Llibres, 2015).

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’ a Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada