icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Neix a Igualada l’Escola de Confecció BUFF per formar als joves en el sector tèxtil

L’objectiu del projecte és formar 100 joves que estan a l’atur en l’ofici de la confecció tèxtil. Un sector molt rellevant a la ciutat d’Igualada, tant pel seu passat, com pel seu present i futur.

L’Escola de Confecció BUFF arrenca dilluns vinent, 28 de març, amb un model de formació dual ocupacional, on els alumnes combinaran la formació a les aules amb les pràctiques remunerades en empreses tèxtils d’Igualada. El contracte laboral serà d’un any de durada i compta amb la remuneració que marca el conveni.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha destacat el compromís de les empreses en aquest tipus de projectes, col·laborant plegats en un model publicoprivat per crear referents.

Per la seva banda, el director general d’Original Buff S.A., David Camps, defensa el projecte pel que fa a la formació pels joves i també per la idoneïtat amb la seva filosofia de sostenibilitat.

La iniciativa de l’Escola de Confecció BUFF és de l’empresa Original Buff S.A., i compta amb el suport de la Fundació Tèxtil FITEX, l’Ajuntament d’Igualada, i la Generalitat de Catalunya.

tornar_radioIgualada