icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Neix el Comitè en Primera Persona de l’Anoia amb la voluntat d’acompanyar les persones amb trastorns o malalties mentals

De la mà de la Federació Salut Mental Catalunya, el comitè va néixer la primavera d’aquest 2023 arran d’unes jornades sobre salut mental que van aplegar professionals, pacients i familiars. Es tracta d’un espai que pretén donar suport a persones que estan en moments de vulnerabilitat i patiment i per generar un espai d’acollida amb altres que es troben en la mateixa situació, per tal que se sentin escoltades i identificades.

El comitè està format per persones voluntàries, l’únic interès de les quals és empoderar les persones amb malaltia mental i acompanyar-les perquè no se sentin soles. El Comitè en Primera Persona organitza activitats lúdiques, cursos de formació i també Grups d’Ajuda Mútua. Els GAM són un espai per poder superar la vergonya i recuperar l’autoestima.

Algunes de les persones que formen part del comitè havien compartit abans altres punts de trobada com el Servei de Rehabilitació Comunitària del Centre de Salut Mental d’Igualada o l’Espai Situa’t, un servei adreçat a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

Per a més informació es pot contactar amb el comitè a través de les xarxes socials, al correu cppanoia@gmail.com o al telèfon 654 24 94 14.

tornar_radioIgualada