icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Neix l’Associació de Turisme del Parc Agrari per reforçar l’oferta turística i econòmica de la Conca d’Òdena

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena ha presentat l’Associació de Turisme, una entitat que agrupa petits empresaris, productors i emprenedors que impulsen projectes de turisme a la Conca d’Òdena. L’objectiu és que puguin col·laborar entre ells per posar en valor el territori i les activitats que s’hi fan, i que tot plegat contribueixi a fer que el turisme a la Conca generi una economia sòlida i sostenible basada en productes i serveis locals, i que preservi l’entorn natural i els valors de la zona.

La primera reunió, que va tenir lloc la darrera setmana, va ser el tret de sortida d’aquesta iniciativa que té com a objectiu connectar diferents agents del sector, com productors que ofereixen visites i tastos, llogaters de bicicletes, guies de senderisme, hípiques, cases de turisme rural, i guies d’elements patrimonials, tot creant una xarxa de col·laboració que permeti desenvolupar activitats i esdeveniments conjunts i reforçar, així, l’oferta turística de la zona.

L’associació també busca conscienciar la població sobre la importància de conèixer i valorar el seu entorn, ja que aquest coneixement es considera essencial per a la preservació i promoció del territori. En aquest sentit unes vuit explotacions treballaran per a ser visibles i oferir activitats per donar a conèixer l’activitat agrària i els seus productes.

tornar_radioIgualada