icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Neix ‘Orgull Anoia’, la primera associació dedicada a la visibilització i el reconeixement de les persones LGTBI a la comarca

Sota el lema “Obrim les portes dels armaris”, l’associació té com a objectiu promoure la igualtat, la inclusió i el respecte per totes les persones, independentment de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió.

Xavi Grados, membre de l’associació, ha explicat en declaracions a l’emissora de Ràdio Igualada, que el motiu de la creació d’’Orgull Anoia’ ha estat la falta de visibilització a la comarca, cosa que els ha fet crear una associació que representi a totes les generacions i que els permeti no haver de marxar de la comarca per la falta d’aquests espais segurs.

El dissabte 6 de juliol, l’associació organitza la seva primera jornada, que tindrà lloc amb motiu de l’Orgull LGTBI, on es combinarà la reflexió i la conscienciació amb festa a la plaça Pius 12. Així ho explica Abel Martos, un altre dels membres de l’associació.

L’Associació neix amb la voluntat de poder incloure la varietat de generacions de la comarca de l’Anoia, i aquesta és la seva intenció en un futur pròxim. En aquest moment, ‘Orgull Anoia’ està treballant per establir diàlegs amb tots els ajuntaments de la comarca, amb el Consell Comarcal i totes les sensibilitats per tal d’ampliar els espais on hi són presents.

Per a més informació, podeu contactar amb l’associació a través del correu electrònic: orgullanoia@gmail.com o a les xarxes socials @orgullanoia.

tornar_radioIgualada