icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

‘Visitanoia’, una plataforma per donar visibilitat al turisme de la comarca

La sectorial de turisme de la Unió Empresarial de l’Anoia, que aglutina i representa a les empreses del sector, ha presentat aquesta plataforma virtual que pretén donar visibilitat al sector i mostrar tota l’oferta turística existent. El web, que ja es pot visitar, és visitanoia.cat.

A través de la plataforma, l’usuari i futur visitant pot planificar l’estada en tots els sentits: des de veure l’oferta en allotjaments i restauració, passant per l’agenda d’activitats i consultant els serveis que ofereixen els diversos establiments. Un dels potencials de la plataforma és poder personalitzar aquesta cerca, amb diversos filtres, per tal que el visitant pugui fer-se a mida la seva estada. A més, un dels grans objectius de “Visitanoia” és aconseguir que els turistes visitin casa nostra durant tot l’any.

La plataforma, que ha nascut de la necessitat del sector de mostrar-se unit, rep el suport del Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i Anoia Turisme.

tornar_radioIgualada