icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Neus Carles (Poble Actiu) “a #Igualada, en teoria hi ha 11 regidors favorables a la tarifació social i al POUM, però hi són a la pràctica?”

La portaveu de Poble Actiu a l’Ajuntament d’Igualada, Neus Carles, ha reconegut que si es miren els programes electorals d’ERC, Igualada Som-hi i Poble Actiu hi ha moltes coincidències sobre diferents aspectes que afecten la ciutat. Carles considera que després que govern hagi perdut la majoria absoluta, ara hi ha 11 regidors i regidores al consistori que són favorables a la tarifació social, a un nou POUM i a un nou model de recollida d’escombraries. La portaveu de Poble Actiu, però, matisa que una cosa és tenir 11 regidors teòrics, però es pregunta si aquests regidors també ho són a la pràctica.

Neus Carles apunta que a principi del mandat es va intentar arribar a un acord per buscar un govern alternatiu, però que les desconfiances entre les formacions ho van impedir. La portaveu de Poble Actiu afirma que l’acord de Junts per Igualada i Igualada Som-hi en el ple del cartipàs i en el ple del pressupost demostra que, potser, hi ha alguna formació que anteposa els interessos en una altra administració que no pas a la ciutat d’Igualada. Neus Carles afirma que Poble Actiu sempre està disposat a asseure’s a una taula per treballar plegats i fer propostes conjuntes entre aquelles forces amb les que hi ha coincidències en els seus programes electorals.

tornar_radioIgualada