icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Neus Carles (Poble Actiu) “la Comissió de l’Aigua encara no s’ha reunit, i per tant encara hi ha possibilitats, amb voluntat política, d’incorporar les entitats”

La regidora de Poble Actiu considera que el fet d’excloure Aigua és Vida, CCOO i la PAH de la Comissió de l’Aigua respon únicament a una voluntat política. Pel que fa l’informe jurídic de l’Ajuntament que impedeix la presència de les entitats en aquesta Comissió, Carles considera que també hi ha informes jurídics que diuen tot el contrari. És per això, que la portaveu de Poble Actiu afirma amb contundència que “es tracta de voluntat política”, i afegeix que és injust que aquelles entitats que van posar sobre la taula la situació de la concessió d’aquest servei a Igualada, ara es quedin fora de la Comissió de l’Aigua.

Pel que fa la proposta d’Igualada Som-hi de crear una comissió paral·lela per informar a les entitats sobre el contingut tractat en la comissió principal, Neus Carles considera que no és cap solució en el moment que les entitats rebutgen assistir-hi.

Aquestes són declaracions de la portaveu de Poble Actiu, Neus Carles, al programa d’Interès Municipal de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada