icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Neus Carles (Poble Actiu) “si #Igualada vol ser Capital de la Cultura 2022, ho hauria de saber aprofitar per planificar el futur cultural de la ciutat”

La portaveu de Poble Actiu, Neus Carles, considera que el govern municipal crea projectes com bolets, però en la majoria dels casos no els dota d’una planificació. Carles explica que el govern de la ciutat hauria d’aprofitar la candidatura per ser Capital Catalana de la Cultura 2020 per començar a posar fil a l’agulla a un Pla Director Cultural. Des de Poble Actiu demanen que s’aprofiti aquesta candidatura per treballar pel futur. Neus Carles reconeix que, a nivell cultural, es fa molt bona feina des de les entitats i des de la programació teatral, però en molts casos no s’acompanya aquesta feina amb les infraestructures i els recursos necessaris. És per això que la formació d’esquerres explica que el Pla Director Cultural pot servir per marcar les potencialitats i les deficiències de la cultura a Igualada, i així poder actuar amb precisió.

La portaveu de Poble Actiu explica que “per exemple, el Teatre Municipal l’Ateneu està sobreexplotat. Ens cal un auditori? No ho sé. Potser sí, o no… El Pla ho haurà d’analitzar i proposar”

tornar_radioIgualada