icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Neus Carles serà la candidata de Poble Actiu de cara les properes eleccions municipals a Igualada

L’assemblea de Poble Actiu ha fet públic, aquest cap de setmana, els 21 noms que configuraran la llista de la formació a les eleccions del 26 de maig. Neus Carles serà la cap de llista de Poble Actiu, seguida per Eva Pedraza, actual regidora de la CUP, i de Pau Ortínez que serà el número 3 de la llista. El número 4 és per Toni Olivé, Judit Balasch la número 5, i l’actual portaveu de la CUP Igualada, Albert Mateu, serà el número 6. Elisabet Farrés, Oriol Calichs, Rosa Perelló i Claudia Torres acaben de confeccionar els 10 primers de la llista. Una llista de Poble Actiu que tanca Joan Domingo com a número 21.

El número 4 de la candidatura, Toni Olivé, ha explicat que esperen obtenir uns bons resultats de cara les eleccions del 26 de maig. Olivé ha estat clar quan ha dit que assolir 2 regidors seria un mal resultat, entre moltes altres coses perquè Pau Ortínez es quedaria fora de la tria de regidors. Olivé també ha dit que si ell aconsegueix entrar a l’Ajuntament d’Igualada significarà que hi haurà un canvi de govern a la ciutat.

Per la seva part, la cap de llista de Poble Actiu, Neus Carles, ha remarcat que Poble Actiu és l’opció del canvi i de la transformació de la ciutat. Carles ha explicat que des de Poble Actiu volen construir una ciutat feminista, ecologista, antifeixista, i radicalment democràtica.

tornar_radioIgualada