icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Noemí Carreras, nova presidenta del Club Atlètic Igualada

Noemí Carreras és la nova presidenta del Club Atlètic Igualada, en substitució de Lluís Cañamares.

El relleu s’ha produït sense que s’hagi hagut de celebrar eleccions. La candidatura de Noemí Carreras va ser l‘única que es va presentar. A més, el president sortint Lluís Cañamares també continuarà integrat a la nova directiva. Cal tenir present que la nova presidenta ja formava part de l’antiga junta de manera que es preveu que es mantingui una línia continuista amb alguns retocs. En aquest sentit, Noemí Carreras ha apuntat que “no es tracta d’un trencament, però el que sí que volem fer és rejovenir la junta directiva. Pretenem dotar de saba nova en les línies d’actuació”.

Ara el que espera és poder tornar a la normalitat amb tot l’enrenou que ha suposat la crisi sanitària de la Covid-19. És per això que encara enmig de la pandèmia hauran de fer “coses diferents i donar una empenta a l’atletisme igualadí que tants èxits ens ha donat i que esperem que en siguin molts més”.

Cal recordar que el CA Igualada compta amb una gran quantitat d’esportistes de diferents edats i que participen en totes les disciplines atlètiques, amb molts èxits tant de manera individual com col·lectiva.

tornar_radioIgualada