icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Noemí Trucharte és la nova alcaldessa de Vilanova del Camí

Després que la moció de censura presentada aquest dimarts pels grups de l’oposició (PSC, Independents per Vilanova, Vilanova Alternativa i Decide) hagi prosperat amb 9 vots a favor i 8 en contra (els de Vilanova365, ERC i CiU), la socialista Noemí Trucharte ostentarà l’alcaldia de Vilanova. La nova alcaldessa ha assegurat que afronta aquest repte amb l’objectiu de governar per a tots els vilanovins i amb vocació de consens, diàleg i transparència.

Durant la seva intervenció en el ple, la fins ara alcaldessa, Vanesa González, ha definit la moció de censura com a legal però injusta i ha assegurat que ve motivada per la rencúnia i la falta d’honestedat. González ha recordat els projectes que han tirat endavant durant els prop de 20 mesos que han governat i ha manifestat que el nou govern viurà de renda de la feina ja feta durant els propers dos anys. Per últim, ha desitjat sort al nou govern perquè ha afirmat “estic segura que la necessitaran”.

Una de les claus perquè aquesta moció de censura hagi pogut prosperar ha estat el vot de la regidora de Decide, Imma González, qui ha assegurat que han triat l’opció més difícil però que han actuat en conseqüència. Per la seva part, el regidor d’Independents per Vilanova, Juan Manuel Cividanes, ha manifestat que per davant de tot han posat Vilanova. El portaveu de l’altre grup que donava suport a la moció, Vilanova Alternativa, Francisco Palacios, ha explicat que el seu principal objectiu serà treballar per millorar el municipi. A tot això, els portaveus dels grups que han governat fins ara al costat de Vilanova365, ERC, Meritxel Humbert, i de CiU, Jordi Barón, han posat en valor la feina feta i han criticat que formacions polítiques totalment enfrontades, ara es donin la mà per fer fora Vanesa González.

El nou govern de Vilanova del Camí estarà integrat per tres regidors del PSC -Noemí Trucharte, Kilian Tomàs i Eva María Vadillo-, tres de Vilanova Alternativa –Francisco Palacios, Camilo Grados i Sílvia Cáceres-, dos d’Independents per Vilanova –Juan Manuel Cividanes i Manuel Ocaña- i, per últim, una regidora de Decide, Imma González.

tornar_radioIgualada