icon_radio

RÀDIO

BLOG

Nou ‘Cuina oberta’ amb bunyols de quaresma, pèsols, mercat, calçotada, app de vins, cuina km0 i molt més

Cuina oberta / Ràdio – Estem posats ja a la cuina per tal de preparar els plats del nostre menú per aquesta nova edició del programa gastronòmic i de restauració de Ràdio Igualada. Emissió per aquest dissabte dia 7 de març, a partir de les 12 del migdia. Excepcionalment aquesta setmana no hi haurà la tradicional redifusió dels diumenges, ja que el nostre espai estarà ocupat per la retransmissió d’hoquei patins d’aquest cap de setmana.

Sigueu ben servits i preneu nota de la carta que us hem preparat:

El ‘Minut zero’ dedicat a la tradició dels bunyols de quaresma, tant dolços i bons per aquesta època de l’any. L’actualitat gastronòmica el protagonitzarà el Mercat de la Masuca d’Igualada que organitza per aquest mes de març una campanya de promoció amb 500 euros de compra i també de la nova jornada de cuina de degustació prevista pel 14 març, on la xef del Restarant Xarop’s de Sant Genís ensenyarà a fer als participants que s’hi apuntin: ‘carxofes amb pollastre’.

Més coses. Us presentarem els actes de dues calçotades a Igualada. La primera prevista per aquest dissabte dia 7 al carrer Sant Agustí, i la segona la ‘calçotada popular d’Igualada’ impulsada pel Casal Independentista La Teixidora.

També farem referència a la nova proposta del Restaurant Sesoliveres del Grup Jardí, que posa en marxa a la Sala Kubb nou menú de migdia amb la filosofia de l'”slow food” o restauració de km0, amb una carta elaborada amb productes de proximitat de la comarca de l’Anoia. D’una aplicació per a mòbil i tauleta que ens ajudarà a ser una mica més entesos del vi, i us oferirem diversos trucs per a conservar més temps la fruita i la verdura.

I finalment el receptari, preparat per la nostra col.laboradora Elisabet Florensa, cuinerea i bloguera, autora del portal web ‘Tasta Rutes. Receptes i rutes gastronòmiques’. Atenció a les dues receptes amb un dels productes “estrella” d’aquesta temporada, des d’aquest mes de març fins al maig: el pèsol. La primera recepta, “Pèsols amb calamarssons i múrgoles” , i tot seguit “Platillo de peus de porc amb pèsols i tòfona”I per complementar, Elisabet Florensa també ens oferirà la recepta dels “Bunyols de vent farcits de trufa“.

Esperem que tot aquest menú ‘a la carta’ sigui del vostre gust!

tornar_radioIgualada