icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aigua és vida reclama al govern igualadí avançar cap a la gestió pública del servei de l’aigua a Igualada

Des de l’entitat asseguren que l’Ajuntament d’Igualada disposarà ben aviat d’una part de l’estudi que està fent la Diputació de Barcelona sobre aquest servei a la capital de l’Anoia. Des d’Aigua és vida reclamen al govern igualadí que, un cop es tingui aquesta informació i es conegui el cost real d’aquest servei a la ciutat, s’avanci cap a la seva municipalització i la gestió pública del servei. A tot això, el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Pont afirma que optaran per aquell model de gestió que garanteixi la qualitat del servei i unes tarifes econòmiques.

Des d’Aigua és vida continuen reclamant també que es porti a terme un referèndum per decidir el model de gestió de l’aigua que es vol per Igualada. Pont assegura, però, que el govern no es planteja aquesta opció.

Segons Aigua és vida, a la comarca de l’Anoia, Aigua de Rigat ha tingut uns beneficis en els darrers vuit anys de 4 milions d’euros. Per aquest motiu, i seguint l’onada de remunicipalitzacions que s’estan fent a la resta de Catalunya, Europa i arreu del món, des de l’entiat consideren que és necessari estudiar la viabilitat de municipalitzar el servei a Igualada.

tornar_radioIgualada