icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

La Biblioteca amplia el fons de revistes i ofereix en préstec 110 títols de totes les temàtiques

Aquest any 2024 la Biblioteca ha incorporat dotze títols per ampliar l’oferta als lectors i atendre així les peticions que havien expressat.

fetxa_radioIgualada

Cal Font es tornarà a convertir en el centre neuràlgic de la diada de Sant Jordi a Igualada

Un any més, el centre de la plaça s’omplirà amb un total de vint parades de llibreries i floristeries de la ciutat.

fetxa_radioIgualada

Igualada reuneix diverses ciutats europees en l’assemblea anual de l’Associació de Col•lectivitats Tèxtils Europees per defensar i representar els interessos de la indústria tèxtil de la moda i la pell

Es va fer recompte de les actuacions dutes a terme durant el 2023, tant a nivell de xarxa com per part de cadascuna de les vicepresidències i la presidència, i també es va far balanç econòmic de l’associació.

fetxa_radioIgualada

Aquest dijous es presenta a l’Ateneu el llibre “El Modernisme a Igualada”

La ciutat d’Igualada dona aquest dijous el tret de sortida al cicle dedicat al Modernisme a la capital de l’Anoia. (19:30h)

fetxa_radioIgualada

Arriba una nova edició de la Triangular d’Empresàries i Directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès

s tracta d’una iniciativa impulsada per les comissions de dones empresàries i directives Aceb Suma, Dones d’Empresa i UEA Inquieta amb l’objectiu d’establir relacions de negoci i vincles de col·laboració entre les professionals dels diferents territoris.

fetxa_radioIgualada

La segona edició del 4 Vides de Ràdio Igualada veurà la llum per Sant Jordi

L’emissora municipal presentarà la segona edició del pòdcast 4 Vides durant la diada de Sant Jordi amb un programa especial, a les 18:00h, des de l’estand que Ràdio Igualada tindrà a Cal Font.

fetxa_radioIgualada

La Intersindical Anoia celebra sant Jordi amb la xerrada ‘El català, dret laboral!’

La Intersindical Anoia dedica la celebració de la diada de Sant Jordi als drets lingüístics, amb una xerrada col·loqui que a cura del filòleg, delegat de La Intersindical i professor de secundària, Gerard Furest.

fetxa_radioIgualada

Obertes les inscripcions pel 3r torneig de Pàdel Contra el Càncer

El pròxim dissabte, 20 d’abril, l’Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit organitzen la segona edició del Torneig de Pàdel Contra el Càncer amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

fetxa_radioIgualada

Més de 40 fotògrafs i 300 fotografies participen al Concurs Fotogràfic “Típics Tres Tombs 2024”

El certamen, organitzat per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, ha tingut una participació de 309 fotografies de la mà de 44 fotògrafs.

fetxa_radioIgualada