icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Nou pla assistencial per millorar i agilitzar la valoració dels pacients per part del cirurgià ortopèdic a Igualada

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital d’Igualada, de forma coordinada amb les Àrees Bàsiques de Salut amb les que ja està treballant des de fa anys, ha desenvolupat un nou pla assistencial per millorar i agilitzar la valoració dels pacients per part del cirurgià ortopèdic.

Una de les principals modificacions en el nou model serà la presència física periòdica del cirurgià ortopèdic a les diferents Àrees Bàsiques de Salut que tenen com a centre hospitalari de referència el Consorci Sanitari de l’Anoia.

La implantació d’aquest model, que ja és vigent des de fa temps a moltes altres zones de l’àrea metropolitana de Barcelona amb molt bons resultats, permetrà millorar de forma significativa la qualitat de l’assistència als pacients que ho requereixin.

L’Hospital d’Igualada al Congreso Nacional de Cirugia”

El Servei de Cirurgia de l’Hospital d’Igualada va presentar fins a cinc comunicacions al “Congreso Nacional de Cirugía” celebrat fa uns dies a Madrid. No és freqüent que s’acceptin totes les comunicacions presentades ja que el comitè és molt estricte i restrictiu donat que es presenten un gran nombre de comunicacions de tot l’estat espanyol y el temps de presentació és molt limitat. Els dies del 10 al 13 de Novembre de 2014 es va celebrar a Madrid el Congreso Nacional de Cirugía organitzat per la Asociación Española de Cirujanos i on el Servei de Cirurgia de l’Hospital d’Igualada va presentar 5 comunicacions, totes elles acceptades per el comitè científic després d’una estricta valoració.

tornar_radioIgualada