icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

nous cartells recordant als propietaris de gossos que cal dur-los lligats i recollir-ne els excrements

L’Ajuntament d’Igualada ha instal·lat quinze nous cartells, en el marc de la campanya Tu ets el millor exemple, adreçats als propietaris de gossos. Amb el lema “Al carrer, porta el gos sempre lligat i recull la seva caca” es vol fomentar el civisme entre aquells que treuen a passejar aquests animals.

Aquests nous rètols se sumen als quaranta-cinc que ja es van instal·lar en una primera fase. Ara s’han situat a les zones on s’ha comprovat que alguns propietaris acostumen a dur els animals deslligats i no en recullen els excrements. Generalment es tracta de zones no pavimentades, amb sorra, i alguns trams de la nova Anella Verda. Són, entre altres, la Plaça de l’Enxub,

L’Ajuntament d’Igualada els vol recordar així la necessitat de respectar l’Ordenança sobre la Tinença d’Animals Domèstics. Deixar les defecacions a la via pública està considerat com a falta greu i implica una sanció de fins a 1.500 euros. Portar els gossos deslligats suposa una infracció molt greu i pot suposar una sanció de fins a 3.000 euros.

tornar_radioIgualada